Skip to main content

Eindelijk lente!!!

Jaja, het heeft even op zich laten wachten, maar afgelopen donderdag gebeurde iets onverklaarbaars.. Het komt erop neer, zeg maar dat ineens (had ik 16 zeeleeuwen) scheen de zon en was het warm! Ik besloot om maar meteen met een deken buiten op het gras te gaan liggen en wat te studeren.. Heel typisch was dat er tegen een gebouw nog een hoopje sneeuw lag, haha.

Vrijdag was fantastisch, na om 6 uur met Frida naar de sportschool te zijn gegaan (wat ik overigens ma, di, do en vr doe, goed he!) scheen de zon om half 8 en ik besloot om vandaag eindelijk mn korte broek aan te doen! Ge-reinforced door Andre Hazes met de zomer in z'n bol kon mn dag natuurlijk niet meer kapot! Nu kunnnen jullie ook een keer op foto's zien hoe St. Lawrence University er echt uitziet, en hoe mooi het eigenlijk is!

We zaten dus de hele middag lekker op het terras buiten voor het student center lekker te bakken en vervolgens gingen we naar een bbq ergens.. Was super druk en gezellig. Dit beeld maakte me echt vrolijk want je loopt over grote grasvelden(wat allemaal nog steeds campus is, is wel anders dan de RU) met mensen die frisbee, American Football, Lacrosse, etc spelen. Ziet er zo leuk uit. Toen kwam ik Mandy's moeder nog tegen, een ware milf, haha.

Ook gister was het weer 25 graden en na een potje voetbal besloten we ook weer lekker op het gras te gaan liggen en een beetje met een bal te kloten.. Ik moest natuurlijk mijn ontzettende skills weer even showen.. en vergeleken met de Amerikanen was dat heel wat, hahaha. Ok, je hebt het team, dat goed is en op mijn niveau zit (ongeveer) maar de rest.. Normaal kan iedereen toch wel een beetje voetballen, ofja, Michiel, altijd betrouwbare sluitpost voor RKVV het Kadaver, hahahaha! Maar goed, het was erg warm en genieten dus..

Ondertussen zie ik dat de eredivisie op een ontknoping afstoomt die z'n weerga niet kent. Go AZ!! (Feyenoord is niet veel meer dan om je voor te schamen, blijkbaar..) Komende week wordt weer een beetje koeler, rond de 12 graden, maar ja. Dat komt wel weer goed.. Nog 3 daagjes en dan komt Gonnes al!! Heb er zo'n zin in!
Dikke kus Thijs

Comments

Anonymous said…
Haha sjakie... en bedankt!! Heerlijk dat het daar nu eindelijk ook lekker weer is, hier is het al dik een week echt meer dan prima. tentamens zitten er weer op, dus nu weer effe paar daagjes chill en dan weer BT'en!! :(
Tieske, kwam je mam en zus nog tegen bij Tender gisteren. Leuk dat zij nu ook daar langs komt! Ben best jaloers!! Geniet ervan, spreek je gauw over Skype!x
Koen said…
Ey Kerel! Kun je eindelijk je kleurtje bijwerken, anders ga je mn witte melk flessen nooit verslaan:) Hehe.

En natuurlijk loopt pappa in de kleuren van ons mooie vaderland. Ziet er goed uit allemaal. Tot snel!

Greet Koen
Anonymous said…
Ha thijs,
Fijn dat het daar nu ook mooi weer is. Het ziet er allemaal uit alsof je op een vakantiekamp bent.!
Je kunt trouwens weer skypen met ons,want het geluid is gemaakt.
Wat is een milf?
Tot gauw, XXX mama
Anonymous said…
Ja Thijs, leg dat maar eens uit ;)
Goed om te lezen dat je het nog steeds zo naar je zin hebt! Doe ze in San Diego de groeten van mij ;)
Groeten, Joris
Anonymous said…
Hey ties,

JA wat is een milf. Want ik vond dit toch een minder geslaagd type van een milf... (let erop he dat iedereen dit leest ;))

Verder ben ik blij dat RKVV HET KADAVER niet onderdoet voor de Amerikanen (de beste dan). Misschien kunnen we een tripje maken met dit team naar de USA en clinics gaan geven... Maar of Michiel dan mee moet ;)

Geniet van het weer zolang het nog kan en voetbal ze
Anonymous said…
Haha, had dat nu maar niet gezegd... Heb er alle vertrouwen in dat je je ook uit deze ietwat benarde situatie weet te redden.
Fijn dat het daar ook lente is, ziet er heerlijk uit allemaal. Lekker voetballen op het gras ipv in een zaal!
Liefs Evelien.